ورود به محیط اصلی نرمافزار
برای باز کردن نرمافزار AMR میتوانید بر روی فایل Shortcut ایجاد شده روی دسکتاپ دابل کلیک کنید، یا در منوی Start با جستجوی نام AMR، مستقیماً بر روی آیکون نرمافزار کلیک کرده سپس وارد محیط نرمافزار شوید.
صفحه نخست نرمافزار
صفحه نخست نرمافزار شامل سه بخش میباشد:
Recent Projects
Get Started
Assembly Version
بخش "Recent Projects" شامل پروژههایی است که در سیستم موجود میباشند و اخیراً در نرمافزار باز شدهاند. با راست کلیک کردن بر روی هر پروژه و انتخاب Open Project Location میتوان به محل نصب نرمافزار دسترسی داشت. برای حذف پروژه میتوان با راست کلیک بر روی پروژه موردنظر و انتخاب Delete Project Folder، پروژه را حذف کرد یا با انتخاب کردن چند پروژه و کلیک کردن روی گزینه Delete Project(s) اینکار را به صورت چندتایی انجام داد. لازم به ذکر است حذف پروژه در این قسمت به طور کلی پروژه را از روی سیستم حذف میکند. همچنین امکان جستجو در بین این فایلها وجود دارد.
در بخش "Assembly Version" اطلاعات مربوط به نسخه نرمافزاری نوشته میشود. در بخش "Get Started" میتوان با ایجاد یک پروژه جدید یا با بازکردن یک پروژه موجود در سیستم وارد صفحه اصلی نرمافزار شد. با انتخاب گزینه Open default directory، مسیر پیشفرضی که پروژهها در سیستم ذخیره میشوند باز میشود. برای باز کردن یک پروژه موجود در سیستم بر روی Open project کلیک کنید، سپس در پنجره باز شده، پروژه مورد نظر را از مسیر آن انتخاب کرده و روی گزینه Open کلیک کنید. برای ایجاد یک پروژه جدید بر روی گزینه Create a new project کلیک کنید، سپس در پنجره باز شده مسیر ذخیره پروژه را مشخص کرده و روی گزینه Save کلیک کنید. لازم به ذکر است پروژهها به صورت پیشفرض با نام AMR Project به همراه تاریخ و ساعت ایجاد آنها ذخیره میشوند. پس از ایجاد پروژه، محیط اصلی نرمافزار باز میشود.
همچنین در محیط اصلی نرمافزار نیز میتوان از منوی File و انتخاب گزینه New برای ایجاد یک پروژه جدید، گزینه Open برای باز کردن یک پروژه و Recent برای دسترسی به پروژههای اخیراً باز شده استفاده کرد.
کلیدهای ترکیبی Ctrl + N برای ایجاد پروژه جدید و Ctrl + O نیز برای باز کردن یک پروژه در نظر گرفته شدهاند. لازم به ذکر است نرمافزار به صورت خودکار در هر سه ثانیه یک Backup از پروژه در حال اجرا ذخیره میکند، اگر به هر دلیلی نرمافزار کرش کند، با اجرای مجدد نرمافزار و باز کردن همان پروژه، پنجره Crash Files باز میشود که فایلهای Backup ذخیره شده به ترتیب ساعت لیست میشوند، با انتخاب هر کدام از این فایلها، پروژه با تغییراتی که تا آن لحظه داشته باز میشود. بعد از بالا آمدن پروژه این فایلهای Backup حذف میشوند.
[jg1]RE_Login_to_the_main_environment